*

OfflineWakkerdam

 • Administrator
 • 10
  Newbie
 • Online: Offline
  • Bekijk profiel
Informatie voor nieuwe leden
« Gepost op: 15 april 2017, tijdstip: 19:52 »
Welkom op Wakkerdam.net!

Dit forum is bedoeld voor 18+ers die Weerwolven van Wakkerdam willen spelen. Ben je binnenkort 18 jaar? Dan kan je contact opnemen met het beheer (Tijmen en Labello). Je zal dan een aantal spellen mogen meespelen, om te kijken of je meekomt op het niveau van Wakkerdam.net. Kom je prima mee? Dan mag je gewoon op het forum meespelen. Indien je niet eerlijk bent over je leeftijd, hebben we het recht je de toegang tot het forum te ontzeggen.

Omdat het forum in het begin best wel lastig te navigeren kan zijn voor nieuwe gebruikers hebben we hier een lijst gemaakt van alle belangrijke topics die je misschien in het begin graag even door zou willen kunnen lezen.

Welkom op Wakkerdam.net

Forumzaken
 • Forumregels: De belangrijkste regels voor dit forum.
 • Tapatalk: Informatie en waarschuwingen ivm de app Tapatalk.

Spelplanning + inschrijvingen

Overige informatie
Voor nieuwe spelers wordt altijd een coach beschikbaar gesteld voor het eerste spel. Bij je inschrijving zet je + coach achter je naam en de spelleiders zoeken een coach voor je. Tijdens het spel kan je terecht voor al je vragen bij deze coach. Daarnaast kun je natuurlijk ook vragen stellen over het forum zelf. Bij je tweede spel ook nog een coach? Dat kan je gewoon aanvragen in het inschrijftopic van het desbetreffende spel.

Heb je voor je aan een spel begint al vragen of opmerkingen over het forum? Dan kan je terecht bij Tijmen en Labello.
« Laatst bewerkt op: 17 april 2017, tijdstip: 14:52 door Labello »

Pinned topics

  Pinned topics